info@rozgonyizoltan.hu

Lomnici: A jól működő gazdaságból a családok is profitálnak

Lomnici: A jól működő gazdaságból a családok is profitálnak

Csordulásig megtelt a terem ifj. dr. LOMNICI ZOLTÁN tegnapi előadásán a Kassai téri Közösségi Házban. 🏡👍🏻 A nagy érdeklődés is jelzi, Zugló változást akar. ✌🏻⏰ Nekünk Zugló az első! 🧡 💚

HÍR TV, 2019. szeptember 25., szerda 07:39

Európában is kimagasló a magyar gazdaság helyzete- mondta ifjabb Lomnici Zoltán, a Fidesz zuglói lakossági fórumán. Az alkotmányjogász szerint ennek köszönhető, hogy a családok is egyre nagyobb támogatásokban részesülhetnek. Rozgonyi Zoltán, a kerület fideszes polgármester-jelöltje szerint az első és legfontosabb dolog számára Zugló kritikus pénzügyi helyzetének a rendbetétele. 

Elsődleges feladatának tekinti a Fidesz zuglói polgármesterjelöltje a kerület költségvetésének rendbetételét. Rozgonyi Zoltán szerint Karácsony Gergely kritikus helyzetbe sodorta a városrészt és több milliárd forintos hiányt halmozott fel.

“Megpróbáljuk stabilizálni a zuglói költségvetést. A pazarló és drága működési költségeket lecsökkentsük és megteremtsük a halaszthatatlan fejlesztéseknek a forrásait a jövőt illetően. Hárommilliárd forintos ingatlanértékesítés szerepel a például az idei költségvetésben, ez nyilvánvalóan nem valósul meg, tehát egy hárommilliárdos hiány lesz a bevételi oldalon. Nyilván a kiadási oldalon sokkal jobban pörögnek a forintok.”

– jelentette ki Rozgonyi Zoltán, a Fidesz zuglói polgámesterjelöltje.

https://hirtv.hu/ahirtvhirei/lomnici-a-jol-mukodo-gazdasagbol-a-csaladok-is-profitalnak-2487815?fbclid=IwAR2KkDElKOkUSqYPf7rIA4JED43YU0DeFQLJhBaOwFmuYFtgJWeulhp5q3w